HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Bekilli İlçe Binası Salonu'nda yapılan 5. olağan kongreye; İl Başkanı Melih Serim, İl Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Akdoğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Keskin, Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Güleç, Çal Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çizmeci, Çardak Gençlik Kolları Başkanı İsmail Efe, ÜNİAK Başkanı Samet Dilekçi ve TÜGVA İlçe Temsilcisi Kadir Bıkmaz, katıldı.

AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Abdurrahman Akdoğan, 5. olağan kongrede yaptığı konuşmada; "AK Parti Bekilii İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ni hayırlısı ile gerçekleştirdik. Bizi yanlız bırakmayan tüm partililer ve dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. AK Parti Bekilli Gençlik Kolları Başkanımızı tekrar seçtik ve Mustafa Ulusoy gençlik kolları başkanımız olarak güven tazeldi." ifadelerini kullandı.

Güven tazeleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanu Mustafa Ulusoy, "Gençlik Kolları Başkanlığımı yani aşkımı, sevdamı, tutkumu, kavgamı önce Allah'a sonra şükürler olsun ki tekrardan bizlere emanet, Gençlik Kolları'na tekrar seçildim rabbim utandırmasın" dedi.

AK Parti Bekilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ulusoy'da sorumlu bir gençlik anlayışıyla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la kader birliği yapan bir gençlik olmak için hareket ettiklerini söyledi.

Konuşmalarına devam eden Ulusoy, "Kongrelerde yapılar yenilense dahi kardeşlik hukukumuzu asla kaybetmediğimiz, kaybetmeyeceğiz sadece gelecekten mükellef değil, hem bugünden sorumlu olduğunu bilen hem de yarın için arı gibi çalışan bir gençlik halindeyiz. Teşkilatımızın tüm mensupları olarak bir aile olduğumuzu ve bir aile olmamız gerektiğini asla unutmuyoruz. Bu vesile ile AK Parti Bekilli İlçe Gençlik Kolları kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.