HABERDENİZLİ.COM

İddiaya göre, Baba Şenol B. ile oğlu Ahmet B., akşam üzerine doğru mantar toplamak için evden ayrıldı. Bekilli İlçesi, Duran mevkisi olarak bilinen noktanın girişine aracını park eden baba ve oğul mantar toplamak için araziye çıktı. Baba-oğul araziye çıktıktan bir süre sonra yağmur ve dolu yağışı başladı. Baba ve oğul çıktıkları arazide mahsur kaldı ve üstüne üstük geldikleri yolu kaybetti.

Baba Şenol, arazi de son bir çare olarak Bekilli’den tanıdığı birisine telefon açarak, ‘Duran mevkisini iyi bilen birisini bulun ve bizi arayın kaybolduk’ demesinden sonra telefonla da irtibatı kesildi.

Durum hemen Jandarma’ya bildirildi. Jandarma arama kurtarma ekipleri ile olayı duyan vatandaşlar baba ve oğlu aramak için harekete geçtiler. Jandarma ve vatandaşlar baba ve oğlun araçlarını Duran Mevkisi girişinde arabayı buldular.

Her ihtimale karşın AKUT ekiplerine de haber verildi. Aradan geçen 4 saat sonra sevindiren haber geldi. Baba ve sevimli oğlu araçlarını bıraktıkları noktanın tam 6 km ilerisinde bir dere yatağında sağ salim bulundu.