HABERDENİZLİ.COM

Millî Eğitim Bakanlığının başlattığı "Okulum Temiz Projesi" kapsamında; Millî Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü ile ilgili Okulum Temiz Belgesi'ni almaya hak kazanan okullara belgeleri Bekilli Kaymakamı İrem Baha Yağan tarafından verildi.

Kaymakamlık makamında sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen törene Kaymakam İrem Baha Yağan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Ulusoy, Şube Müdürü Mehmet Halis Demir ve ilçedeki tüm okul müdürleri katılım sağladı.

Bekilli Kaymakamı Yağan, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitime ara verildiğini hatırlatarak, "İlçe merkezi ve mahallelerdeki okullarda hijyen denetimleri yapıldığını, okullarımızın herhangi bir hijyen probleminin olmadığını bu nedenle velilerimizin gönüllerini ferah tutmalarını istedi. Belge almaya hak kazanan İlçemizin tüm okullarının idareci, öğretmen ve personelini süreç boyunca gayret ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim." dedi.

Kaymakam Yağan'dan Okul Müdürlerine

Kaymakam Yağan'dan Okul Müdürlerine

Kaymakam Yağan'dan Okul Müdürlerine