HABERDENİZLİ.COM

Polis Haftası Nedeniyle Bekilli'de fidan dikimi gerçekleştirildi. Bekilli Orman Dikim Alanında elli fidan toprakla buluşturuldu. Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere riayet edilerek düzenlenen fidan dikim etkinliğine, Kaymakam İrem Baha Yağan, Belediye Başkanı Mustafa Çoban, İlçe Emniyet Amiri Murat Baştürk, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Koçyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Ulusoy, Polisler ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Bekilli’de yeşil alanlarının arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalara destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Kaymakam Yağan, daha yeşil ve yaşanılabilir bir ilçe için başlatmış oldukları ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Polis Haftası günü münasebetiyle  fidan dikim programını başlattıklarını belirten Kaymakam Yağan, “Gelecek nesillere doğal miras olarak bırakacağımız ormanlarımızı korumak, geliştirmek, ağaç dikerek yeni orman alanları oluşturmak ve yeni nesillere orman sevgisini, doğa sevgisini aşılamak hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur.” dedi.

Ormanların öneminin farkındalığını ortaya koymamız gerektiğini kaydeden Kaymakam YAĞAN,  Polis haftası ve gününün bunun için büyük bir fırsat olduğunu, sözlerine ekledi.

Fidanlar toprakla buluşturularak, can suyu verildi.

Daha Yeşil Bir Bekilli İçin Polis Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu

Daha Yeşil Bir Bekilli İçin Polis Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu