Bekilliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her sene düzenlenen 'Bekilliler Gecesi' bu senede Kelleci Kardeşler Restaurant'ta düzenlendi. Bekillilerin bir araya geldiği gecede, derneğin yeni başkanı Huriye Şimşek, "Her sene olduğu gibi bu senede dostlarımızla bir araya geldiğimiz için mutluyuz" dedi.

Denizli’de bulunan Bekillilerin senelerdir devam eden ve geleneksel hale gelen ‘Bekilliler Gecesi’ etkinliği Kelleci Kardeşler Restaurant'ta gerçekleştirildi. Geceye CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa,  Bekilliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Şimşek, dernek üyeleri, eski başkanlar ve Bekilliler katıldı.

Geceyi HaberDenizli.com İnternet Gazetesi'ne değerlendiren Bekilliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Şimşek, Bekilli'yi ve Bekillileri çok sevdiğini  belirtti. Gecede Bekillilerin birbirlerini görerek hasret giderdiğini belirten Başkan Şimşek, herkesin mutlu olduğunu belirtti. Dernek olarak yaptıkları projelerden de bahseden Şimşek, "28.yıldönümümüzü kutluyoruz. Nice 28 yıllar dilerim. Projelerimize dostlarımızı bir arada görelim diye bir kahvaltıyla başladık. Sonra Ödemiş gezisi ve Eskişehir gezisi düzenledik. Daha sonra Bursa gezimiz var ve en önemlisi de 4 çocuğumuza bursla başladık. Sağlık konusunda da bizlere üye olan vatandaşlara özel hastanelerde indirimli kart çıkaracağız. Bekilli hemşerilerimiz için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. 

Bekillili ve Halkın Egeli sanatçı olarak bildiği Ozan Ozanca Şarkıları ve oyunlarıyla geceye son noktayı koydu.