Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler için oryantasyon programı gerçekleştirildi.
Okul müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu ve Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Zekeriya Gümüş’ün katıldığı programda öğrencilere okulun tanıtımının yanı sıra üniversite yaşamı, eğitim ve öğretimle ilgili bilgiler verildi. Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen Oryantasyon Programı kapsamında yeni gelen öğrencilere üniversite yaşamı ve yönetmelikler hakkında bilgi verildi.
Programa katılan okul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu üniversiteli olmanın ayrıcalıklarına değindikten sonra Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda bugüne kadar gerçekleştirilen fiziksel şartlardaki iyileşmeleri, akademik, sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmaları anlattı. Öğrencilere eğitim ve öğretim ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulunan Doç. Dr. Barutçu, bu yıl öğrenciler için çok sayıda etkinlik planlandıklarını, öğrencilerin bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini belirtti.
Programa katılan Öğrenci işleri Daire Başkanı Zekeriya Gümüş ise öğrencilere kayıt yenileme, ders kaydı, kredi yükleri ve ders seçimi, danışmanlık gibi konular hakkında bilgi verdi. Üniversiteyi kazanan öğrencilere öğrenimlerini sorunsuz tamamlayabilmeleri için bilmeleri gereken önemli noktaları hatırlattıktan sonra yaşanması muhtemel sorunlara dikkat çeken Gümüş, bu konularda öğrencileri uyardı.