Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği "Kariyer Günleri"ne Avukat Hüseyin Kara ve ARYA Dönüşüm Merkezi’nden Yelda Kazanoğlu konuk oldu. 
Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen "Kariyer Günleri" kapsamında "Beden Dili" ve "Zaman Yönetimi" seminerleri düzenlendi. Çal Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin de katıldığı "Beden Dili" seminerine konuşmacı olarak katılan Avukat Hüseyin Kara, iletişimin hayattaki önemini anlatırken, özellikle kişileri anlamada, iletişim kurmada beden dilinin etkisine değindi. Öğrencilere iş görüşmeleri için ipuçları da veren Kara, kendi meslek hayatından örnekler vererek öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. 

ARYA Dönüşüm Merkezi kurucusu olan ve aynı zamanda yaşam koçluğu yapan Yelda Kazanoğlu ise öğrencilere "Zaman Yönetimi" hakkında bilgi verdi. Kazanoğlu, zamanın göreceli bir kavram olduğunu, bazen su gibi aktığını, bazense geçmek bilmediğini söylerken özellikle zamanın çok çabuk geçtiği dönemlerde zamanın iyi yönetilmesi gerektiğini belirtti.