Olay, Karahallı istikametinden Bekilli’ye ilerleyen otomobil ile Bekilli’den Karahallı’ya doğru ilerleyen tır ile çarpıştı. Görgü şahitlerinin ifadesine göre, Kazanın Dikkatsizlik sonucu meydana geldiği kazada tır sürücüsü, tek şeritli ve dar yolda şeridini ihlal ettiği belirtildi.

Çarpışmanın etkisiyle, Otomobil yoldan çıkarak tarlaya savruldu. Ne olduysa bundan sonra oldu. Otomobil içinde can pazarı yaşanırken tır sürücüsü kaza yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Meydana gelen kaza sonrası M.T isimli vatandaşın kolu koptu.




Araçta bulunan Diğer 2 kişi de yaralandı. Kazanın şokunu atlatamayan yaralılar, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine giden itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı vatandaşlara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kolu kopan vatandaşımız hemen hastaneye kaldırıldı. Kopan kolu ise itfaiye ekipleri bularak sağlık ekiplerine yetiştirdi. Diğer yaralı 2 vatandaşımıza ilk müdahale olay yerinde yapıldı ve tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaçan tır sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.