HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Baklan ilçesinde yapımı devam eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan açıklamada, "Baslama asamasinda olan 2.etap Toki konut projesi Türkiye genelinde oldugu gibi Baklan ilçesinde de ihale ve insaat islemleri durduruldu.Tamamlanan 1.etap teslim asamasinda bos olan kanutlardan almak isteyenler 31 Aralik 2018 tarihine kadar Baklan ziraat bankasina müracaatta bulunabilecekler. Konut almaktan vazgecmek isteyenler ise Baklan ziraat bankasina dilekce vermeleri önemle duyrulur." ifadesi yer almıştı.

Daha sonra Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'in sosyal medya hesabından "Baklan’da yapımı tamamlanan TOKİ Konutları sahipleriyle buluşuyor." açıklaması yapıldı. 
Önceki açıklama değiştirilerek, "Yapımı kısa bir süreç içerisinde tamamlanan ve kura çekimleri gerçekleştirilen 128 konut ve iş yerlerinin birebir teslim işlemleri hak sahiplerine ilgili yetkililer tarafından 07.11.2018-14.11.2018 tarihleri arasında yapılmaktadır. İlçemizde 23.11.2018 tarihinde yapılacak olan törenle anahtar ve tapular sahiplerine teslim edilecektir." ifadesi kullanıldı. 

 

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Konu ile ilgili sosyal medya hesabından dün yapılan açıklama şu şekildeydi. 

TOKİ O İlçede İnşaatları Durdurma Kararı Aldı