HABERDENİZLİ.COM

31 Mart seçimleri geride kaldı fakat Baklan ilçesinde seçim gerilim devam ediyor. Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz cuma günü ittifaklar arasında çıkan sözlü tartışma yerini arbedeye bıraktı.

Arbede sırasında birçok kişinin yaralandığı öğrenildi. Bugün ise Baklan’ın Dağal Mahallesi’nde bir kıraathanede karşı karşıya gelerek gerginlik yaşayan taraflar arasında yeniden sözlü tartışma çıktı.

Tartışma daha sonra kavgaya döndü. Bu sırada Cumhur İttifakı'nın AK Partili üyesi Y.D, CHP mensubu M.G’ye bıçak çekerek yaraladı. M.G’nin de bu olayda sandalye ile Y.D’ye karşılık verdiği iki tarafından yaralandığı öğrenildi.

Millet İttifakı’nın CHPli üyesi M.G. ise bıçaklanarak yaralandı.Bıçaklanan Murat G., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayların olduğu sırada Ankara'da bulunan Millet İttifakı Baklan Belediye Başkan adayı Hakan Orhan'ın Baklan’a dönerek tarafları yatıştırmaya çalığı edinilen bilgiler arasında.

Çal ve Çivril’den ekip sevk edildi. Olaylar kontrol altına alınmaya çalışıyor. Polislerinin arbedeyi bastırmak için havaya ateş açtığı iddia edildi.