Haberdenizli.com

Törende konuşan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “İlçemizde yatırım almayan, değişim yaşamayan mahallemiz kalmayacak. Baklan’da halk ne istiyorsa, ne bekliyorsa o oluyor ve gerçekleştiriliyor” diye konuştu. 

Baklan’a yakışan bir Kültür Merkezi inşa etmek için projelendirilen 800 m2’lik Kültür Merkezi’nin temeli Baklan Belediyesi Yusuf Gülsever tarafından atıldı. Baklan Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında yeni bir yatırım kararı alınmıştı. Toplantıda Beyelli mahallesinde ihtiyaçları karşılayacak bir Kültür Merkezi projesi kararlaştırılmıştı. Beyelli Mahallesi’nde gerçekleşen Temel Atma Töreni’ne Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut İnan, mühendisler ve mahalleli vatandaşlar katıldı. 

“Hizmet almayan mahalle kalmayacak”

Baklan’da yatırım almayan, değişim yaşamayan mahalle kalmayacağını belirten Baklan Belediye Başkanı Gülsever, “Baklan’da vatandaş ne istiyorsa, ne bekliyorsa o oluyor ve gerçekleştiriliyor. Tüm mahallede gençlerimizin nişan - düğün etkinliklerinin, vatandaşlarımızın mevlit törenlerinin, çocukların sünnet merasimlerinin, Ramazan ayında iftar yemeklerinin, kurumların eğitim ve toplantılarının rahatlıkla yapılabileceği kültür merkezlerine sahip olacak. Halkın beklentisi olan, Beyelli Mahallesinde eksikliği hissedilen kültür merkezi inşaatı, kendilerinin duası ve desteği ve Belediye personellerimizin özverili çalışmaları ile yakın bir zamanda tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Baklan’da ilçemiz için, mahallelerimiz için, halkımız için verdiğimiz hizmetlerde yanımızda olan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Baklan’da yaşam daha güzel olacak” dedi.