HABERDENİZLİ.COM

2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Baklan ilçe ve mahallerinde ilk, orta ve lise ve dengi okullarda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Boğaziçi Ortaokulu’nda düzenlenen törene katılarak öğrencilerine karnelerini takdim etti.

Karne törenine Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Kaymakamı Onur Yeşilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Güngör, İlçe Emniyet Amiri Ömer Şahin, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Günyılmaz, okul müdürü, öğretmenler, muhtarlar, veliler ve öğrenciler katıldı.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak adına ciddi çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Geleceğimizi daha parlak hale getirebilmek için gençlerimizin daha güzel eğitim almaları gerekiyor. Bizde bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılını da başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize ve velilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.