Baklan Belediyesi etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek Türbe Tepesi’nde uçurtma şenliği ve fidan dikme töreni gerçekleştirdi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Etkinlikte onlarca fidanla doğa yeşile, rengarenk uçurtmalarla gökyüzü renklere boyandı.
ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜLER
Baklan Belediyesinin dağıttığı uçak şeklindeki uçurtmalarla gökyüzünü renklere boyayan miniklere aileleri de eşlik etti. Beşparmak Dağları ve Baklan manzarası eşliğinde uçurtmasını uçuran miniklerin yanına gelerek onlarla uçurtma uçuran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve AK Parti İl Başkanı Şahin Tin çocukluğuna dönerek unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinlik fidan dikme töreniyle devam etti.
Etkinlik hakkında konuşma yapan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Baklanımızı daha güzel bir hale getirmek için ekiplerimizle durmaksızın çalışıyoruz. İlçemizi daha modern bir yaşam alanı haline getirmek için halkımızdan gelen talepleri de dikkate alarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızla birlikte çeşitli etkinlikler de düzenliyoruz. Bu gün bu etkinliğimizle halkımız çocuklarıyla birlikte çocukluğuna döndü. Bizler de aynı heyecanı yaşadık. Fidan dikerek geleceğe hep beraber yatırım yaptık. Baklan için projelerimiz ve çalışmalarımız bitmeyecek, ilçemiz her gün daha da güzelleşecek. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da etkinlik için Başkan Gülsever’e teşekkür ederek, “Baklanlılar gerçekten çok şanslı. Çok çalışkan bir başkana sahipsiniz, Başkan Gülsever gerçekten çok çalışıyor ve bize her gün projelerini anlatıyor. Başkanınızın o kadar çok projesi var ki hatta biz de 1 yılda bu kadar iş yapıp diğer 4 yılda ne yapacaksın diyoruz. Bu gün bizler de çok güzel bir gün yaşadık. Baklan’daki eksiklikler tamamlanacak. Baklan pazaryerine ve konferans salonuna kavuşacak” dedi. Etkinlikler belediyenin yemek ikramıyla sona erdi. Etkinliklerin ardından Belediye Toplantı Salonu’nda AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.