HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Baklanlıların modern bir sosyal, kültürel  ve ticaret merkezine kavuşması hedefiyle yapımına başladığı Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi tamamlanarak hizmete girdi. Baklan ilçesinin sosyal yaşamına alternatif kazandırarak, vatandaşların büyük ihtiyacını karşılayacak tesis 3750 metrekare alan içerisinde 2200 metrekare alana yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Baklanlılara söz vermesinin ardından hayata geçirilen modern kültür ve ticaret merkezinde kapalı pazar yeri, konferans salonu, teras, 2 apart, kafeterya, ofis, 9 iş yeri, 2 atölye sınıfı ve 1 depo bulunuyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilen AK Parti Baklan 6. Olağan Kongresi öncesi tesiste incelemede bulundu. 

"Güzel hizmetlerin altına imza atıyoruz"

Denizli'nin büyükşehir statüsü kazanmasının ardından Baklan'ın yoğun bir şekilde hizmet almaya başladığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, geçmişte bütçelerin yeterli olmamasından dolayı hayalleri gerçekleştirmenin de mümkün olmadığını anlattı. Başkan Osman Zolan, "Şükürler olsun ki Büyükşehir sınırları kapsamına giren Baklan ilçemizde Büyükşehir Belediyesi ve Baklan Belediyesi ile birlikte güzel hizmetlerin altına imza atıyoruz. Baklanımıza başta altyapı olmak üzere parklar, mezarlık düzenlemeleri, spor alanları gibi birçok hizmetler yaptık. Ama burada çok güzel bir eser daha ortaya çıktı. Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi çok fonksiyonlu bir yapı. Alt katında pazaryeri üste ise kültür merkezi bulunuyor. Burada çok amaçlı salonumuz, kafeteryamız, terasımız, hanım kardeşlerimiz ve gençlerimiz için kurs ve eğitim verilebilecek atölyelerimiz var" dedi.

"Baklanımıza yakıştı"

Tesisi Baklan'ın sosyal ve kültürel anlamda tüm ihtiyaçlarını giderebilecek şekilde planladıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Çok şükür tamamladık ve hizmete alındı. Baklanımıza yakıştı. Burada yapılacak faaliyetler güzel olur inşallah. İnsanlarımızın ihtiyacını karşılar. Baklanımız çok güzel noktaya gidiyor. İnşallah birkaç yıl sonra çok farklı noktalara da gelecektir. İlçemizde 50 yıldır yapılamayan birçok işleri son 3,5 yılda yaptığımızı görüyoruz. Allah’ım güç kuvvet versin, yolumuzu açık etsin. Birlik ve beraberliğimiz bu hizmetlerin altına atılan bir imzadır. Ben emek veren herkese çok teşekkür ediyorum."