Çal Gençlik Merkezleri Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği futbol şölenine Baklan ev sahipliği yaptı. Liseler arası yapılan kupa turnuvası final müsabakasıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Çal Anadolu Lisesi oldu. Turnuvanın ikincisi Bekilli Atatürk Çok Programlı Lisesi, üçüncüsü Süller Anadolu İmam Hatip Lisesi olurken dördüncülüğü ise Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Anadolu Çok Programlı Lisesi oldu. 

Futbol şenliği büyük sevinç ve heyecan yarattı

Baklan Belediyesi tarafından FİFA şartlarında inşa edilen Baklan Spor Tesisleri’nde düzenlenen futbol şenliği öğrenciler arasında büyük sevinç ve heyecan yaratan ödül töreniyle taçlandırıldı. Ödül töreni Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut İnan, İşadamı Mehmet Emin Giral, Çal Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Baklan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman, Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Baklan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Günyılmaz, meclis üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda seyircinin katılımıyla şölen havasında son buldu. 

“Belediyemiz olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Turnuvayı kazanan Çal Anadolu Lisesi'nin şampiyonluk kupasını takdim eden Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, "Öncelikle ilçe ve liseler arası Okul Sporları Bölge İkinci Küme Genç Erkekler Futbol Turnuvası’nın düzenlenmesinde emeği geçen başta Gençlik Spor Müdürlerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, okul idarecileri ve öğretmenlerimize hassaten müsabakalara katılan gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Sözlerine, “Turnuvanın Baklan’da düzenlenmiş olması bizlerde ayrı bir gurur ve memnuniyet yaratmıştır” diye sürdüren Başkan Gülsever, “Gençlerimizin yarınlara çok iyi hazırlanması gerekiyor. Yörenin çocukları olarak bu gibi etkinliklerde birbirlerini tanımaları, sporun kardeşliğini fiili olarak yaşamaları, kötü alışkanlıkları bir tarafa bırakarak spor ve eğitimle ilgilenmeleri, kardeş olmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmekle birlikte bu gibi etkinliklerle gençlerimize ayrı bir özgüven kazandırmaktadır. Bu nedenle bu gibi etkinlikler için bizlere ve Belediyemize her ne görev düşüyor ise onların daima yanındayız ve yanında olacağız. Belediye olarak meclis üyelerimizle bir karar aldık ki eğitim için her ne talep edilirse, biz onların yanında olacağız. Yeter ki gençlerimiz yarınlara en iyi şekilde hazırlansınlar, kendilerini, ailelerini ve ilçemizi en güzel bir şekilde temsil etsinler” ifadelerini kullandı.