Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli'nin Baklan ilçesi Beyelli ve Kavaklar mahallelerindeki boş alanlara bin 200 fidan dikildi.
Baklan’da Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Beyelli ve Kavaklar mahallelerindeki boş alanlara ve parklara bin 200 fidan dikildi. Akasya, çam ve değişik türden yüzlerce ağacın dikimini gerçekleştiren belediye ekipleri ve öğrencilere, Baklan Kaymakamı İlker Eker, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kayayurt, Beyelli Mahalle Muhtarı Halil Bozkaya, Kavaklar Mahalle Muhtarı Sadık Haydan, Baklan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Musa Kaymaz, öğretmenler ve vatandaşlar eşlik etti. 
Fidan dikme töreni öncesi Kavaklar Beyelli Mehmet Altaş İlköğretim Okulu’nun hazırladığı Orman Haftası kutlama programında ormanların önemiyle ilgili yazılar ve şiirler okundu. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever programda emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bugün burada hem doğayı korumak hem de çevre bilinci oluşturmak için öğrencilerin de desteği ile boş alanlara yüzlerce ağacın dikimini gerçekleştirdik. Şenlik havasında bir tören oldu. Tüm öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız içtenlikle ağaçları toprakla buluşturdu. Ormanlarımız geleceğimizdir. Hepimiz geleceğimiz için ormanlarımızı koruyalım" dedi.
Tören alanında çocuklara voleybol topu hediye ederek sohbet eden Başkan Gülsever, öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.