Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Sanayici Tüccar ve İş Adamları Platformu tarafından düzenlenen ‘İş Dünyası İstişare Toplantısına’ katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, referandum çalışmaları kapsamında Denizli’de düzenlenen ‘iş adamları ile istişare toplantısı’nda iş adamları ve sanayicilerle bir araya geldi. DENİB Dönem Başkanı Süleyman Kocasert ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile Denizli Valisi Ahmet Altıparmak birer konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybecki, salondaki iş adamları ve sanayicilere seslendi.

“Terör örgütlerini sevindirmeyeceğiz”
15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili konuşan Zeybekci, “Bütün algı operasyonları yapan hain FETÖ örgütünden, sayın bakanımıza yapılandan o insanlık dışı demokrasi dışı uygulamalarda mutlaka hesap sorulacak. Ama o hain bölücü terör örgütü ile hain FETÖ terör örgütünün algı operasyonlarından bunun hesabı sorulacaktır ve onlar asla sevindirilmeyecek. Onları sevindirmeyeceğiz” dedi.