Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir dizi ziyaret ve açılış yapmak için Denizli’ye geldi. Açılış ve ziyaretleri gerçekleştiren Bakan Varank’a gün boyu eşlik eden Başkan Güngör Varank’ı AK Parti İl Başkanlığı’nda ağırladı.  Buradaki programda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, gençlerle bir araya gelerek Denizli’de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

BAŞKAN GÜNGÖR “YOLUMUZ UZUN, YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Denizli’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a gün boyu eşlik eden Başkan Güngör, “Denizli’mize teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ile şehrimize katkı sağlayacak Denizli Teknik Tekstil Merkezi’mizin açılışını gerçekleştirdik. Yine şehrimiz için çok kıymetli bir proje olan Denizli Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi'nin (Model Fabrika) temel atma törenine katılım sağladık.  Kentimizin gelişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yolumuz uzun ve daha yapacak çok işimiz var. Denizli’mize hak ettiği değeri vermek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti Denizli teşkilatları olarak bizler sahada durmadan yorulmadan milletimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bizlere verdiği “Durmak Yok Yola Devam” talimatı gereği bütün teşkilat mensuplarımız ile bıkmadan, usanmadan yolumuza devam ediyoruz. Allah’ın izniyle 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı yapmak için gece gündüz teşkilat mensuplarımız ile çalışıyoruz” dedi.

BAKAN VARANK “ÖNÜMÜZDEKİ PROJELERDE GENÇLERİMİZİN İSTİHDAMA KATILMALARINI SAĞLAYACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanlığında Yücel Güngör ve yönetimini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank “Denizli'ye kazandırdığımız yatırım ve projelerin açılışlarının yanı sıra burada sizlerle bir araya gelmek benim için çok önemli. Denizli Organize Sanayi Bölgemiz ile birlikte bir Model Fabrika yapıyoruz. Denizli Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi yani Denizli Model Fabrikayı da bu yaklaşımla inşa edeceğiz. Odağında yalın üretim mentörlüğü ve dijital dönüşüm olan model fabrikalarımızdan birisi Denizli’ye kazandırmış olacağız. İnşallah 2023 yılı sonunda Denizli ve çevre illerden firmalarımız buraya gelerek hizmet almaya başlayacaklar. Türkiye’nin en fazla ihracat yapan ilk 8 şehri arasında yer alan Denizli’deki tekstil sektörünün teknik tekstile dönüşümünü sağlayacak olan ve AB’den 5 milyon euro hibe alan DTTM’yi hizmete açtık. Bu projelerin Denizli’mize büyük faydaları olacak. Bakanlık olarak bizler şehrimizin kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Denizli’ye değer katan projelerin her zaman yanında olacağız.  Önümüzdeki dönemlerde yapacağımız yeni projelerde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak gençlerimize eğitimler vereceğiz, onların nitelikli bir şekilde istihdama katılmalarını sağlayacağız. Şehrimize kazandırdığımız projelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BAKAN VARANK “TÜRKİYE’NİN İSTİKAMETİNE VERDİĞİNİZ OYLA KARAR VERECEKSİNİZ”

Bakan Varank, gün boyu kendisine eşlik eden AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve yönetimine yakın ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Burada gençlerle bir araya gelen Varank, 2023 seçimleri için de gençlere seslenerek, “Türkiye’nin istikametine verdiğiniz oyla karar vereceksiniz. Bizler, 20 yıldır ülkemizi kalkındırmanın, muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmanın, bu ülkeyi yatırım, istihdam, ihracat ve cari fazlayla büyütmenin derdinde olan siyasi hareketiyiz.  İhmal edilmiş bütün alanlarına yatırımlar yaparak, altyapı sıkıntılarını gidererek, katma değerli yatırımlar yaparak Türkiye’yi önümüzdeki yüzyıla Türkiye Yüzyılına hazırlamak için gayret gösteriyoruz. Türkiye Yüzyılının baş aktörleri gençler olacak. Onun için de her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gençlerle yol arkadaşlığı yapmaya çalışıyoruz. Ülkemizin geleceği siz gençlerimizin elindedir” şeklinde konuştu.

Bakan Varank’ı AK Parti İl Başkanlığı’nda ağırlayan Başkan Güngör, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a şehrimize gösterdiği ilgi ve destekleri için hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

gurgor-2gurgor-1