Denizli’de Babadağ Belediyesi ilk yarıyıllarını tamamlayan öğrenciler için karne şenliği yapacak. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı 2 Şubat’ta yapılacak olan şenliğe tüm öğrencileri davet etti. 

Denizli’de Babadağ Belediyesi eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla öğrencilerin gönlünü fethedecek. İlk yarıyılı tamamlayarak karnelerini alan öğrenciler için Babadağ’da karne şenliği yapılacak. 2 Şubat Çarşamba günü Babadağ Sosyal Hizmet Binası’nda yapılacak olan etkinlikte çocuklar için birbirinden eğlenceli planlamalar yapılıyor. 

Karne şenliği programında tahta bacak adlı maskot, sihirbazlık gösterisi, çocuklarla interaktif şarkı, yapay kar yağışı, katkısız pamuk şeker ikramı, yüz boyama etkinlikleri yapılacak. Öğrencilerin eğlenceli vakit geçirebilmesi için de programda 2 palyaço ve 2 maskot yer alacak. 

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Babadağlı öğrencileri programa davet ederek “Öğrencilerimiz eğitimlerinin ilk yılını başarıyla tamamladı. Değerli çocuklarımızın yorgunluğunu atması ve ikinci döneme daha enerjik başlaması amacıyla karne şenliğimizde çocuklarımızı eğlendireceğiz. 2 Şubat Çarşamba günü Sosyal Hizmet Binamızda birçok etkinlik yapılacak. Tüm çocuklar etkinliğimize davetlidir.” dedi.

Başkan Atlı “Babadağ’da en önem verdiğimiz konulardan biri de eğitim. Çocuklarımızın eğitimleri için daha önce birçok projeye imza attık. Tabi eğitimde çocuklarımızı dinlendirmekte çok önemli. Çocuklarımızın birinci dönemi tamamlama ödülü belediyeden olsun istedik. Öğrencilerimiz etkinliğimizde yorgunluklarını atacaklar ve ikinci döneme daha enerjik başlayacaklar. Karne alan tüm öğrencilerimizi Çarşamba günü sosyal hizmet binamıza bekliyorum.” diye konuştu. 
Babadağ'da Öğrencilere Karne Şenliği

Babadağ'da Öğrencilere Karne Şenliği