HABERDENİZLİ.COM

Babadağ Belediyesi’nin organizasyonluğunda yapılacak olan iftar yemeğine Ozanteks sponsor oldu. Cumartesi günü ilçenin büyük bir katılımının beklendiği iftar yemeği için Babadağ Belediye Başaknı Ali Atlı ile ünlü firmanın sahibi Zafer Katrancı görüşmeleri tamamladı. Başarılı iş adamı ve Belediye başkanı arasında yapılan görüşmede Mevcut durum analizi gibi konular konuşuldu. Babadağ’la ilgiliyol haritası ve birbirinden çeşit projelerin konuşulduğu görüşmede ilçenin turizm sektörüyle de ilgili fikir alışverişleri yapıldı.

VALİ’DEN ZİYARET

Denizli Valisi Hasan Karahan’da Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Babadağ ve çalışmalar hakkında Vali Hasan Karahan’a bilgiler verildi. Valilik tarafından çalışmaları sürdürülen restorasyon çalışmaları hakkında konuşulan konulşar arasında Babadağ için çeşitli projeler hakkında da çeşitli fikir alışverişleri yapıldı. 

İlçedeki butik otel, pansiyon, ev pansiyonculuğu ve yeni restorasyon gibi konuların irdelendiği görüşmede halkın büyük önem verdiği sokak ve caddeler de unutulmadı. Sokak ve caddelerin yenilenme çalışmaları ve eski evlerin yeniden yeni görünüm kazandırılması ile ilgili konularda da çeşitli proje fikirler masaya yatırıldı.

Ayrıca ilçenin turizmi hakkında da bilgi alışverişinde bulunan Vali Karahan ve Başkan Atlı, turizm sanat merkezleri ve kentsel dönüşüm hakkında da istişare etti.