Dünyanın birçok ülkesine yapılan havlu ve bornoz ihracatı ile tekstilin başkenti olarak bilinen Denizli'de, bu yıl altıncısı düzenlenen Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü etkinlikleri bugün Babadağ'da başladı.

Festivale Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DETGİS yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koltuksuz, çok sayıda işadamı ve vatandaşlar katıldı.

Denizli'nin önde gelen kuruluşları tarafından desteklenen festival kapsamında Babadağ Belediyesi önündeki meydanda panayır kuruldu. Denizli üretimi bu ürünler standlarda satışı yapıldı. Festival alanında mini bir halk müziği konseri verilirken vatandaşlar festivalin tadını çıkardı. Denizli Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanının etkinliğe katılmasının ardından kortej yürüyüşü yapıldı. Bornoz giyen onlarca kişi bando eşliğinde Babadağ sokaklarını turladı.

DENİZLİ ETKİNLİKLERİ 25 MART’TA 

Babadağ'da başlayan etkinlikler  25 Mart’ta Denizli’de devam edecek.  Denizli'deki Etkinliklere ünlü oyuncu ve ses sanatçısı Keremcem ile beraber ünlü Model Deniz Akkaya da katılmak.