HABERDENİZLİ.COM

Denizli ekonomisi adına büyük bir önem taşıyan ve birçok önemli projeye imza atan BASİAD’ın ismi Badağ’ın en işlek caddesine verildi. Çarşı Caddesi adıyla kullanılan caddenin ismi artık resmi olarak “BASİAD Caddesi”  oldu. Belediye Başkanı Ali Atlı’nın talebi ile Babadağ Belediyesi Meclis Toplantısı’nda görüşülen değişiklik meclis üyelerinin tümünün oyları ile kabul gördü. Ardından Caddenin ismi değiştirilmek üzere Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşındı.

“BASİAD ŞEHRİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR”

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülen değişiklik ilçede olduğu gibi Büyükşehir Meclisi’nde de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oylamanın ardından “BASİAD şehrimiz için çok önemli bir değerdir. Şehrimizin ekonomisine büyük katkıları olan derneğin İsminin caddeye verilerek yaşatılması bizler için de mutluluk vericidir. Bu düşüncelerinden dolayı Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya ve Babadağ Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

“BASİAD BABADAĞ’DIR”

Mecliste yapılan oylamanın ardından Denizli’de ekonomide öncü, sosyal sorumluluğu kurum kültürü haline getiren BASİAD’ın ismi resmi olarak caddeye verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “ Babadağ’ın ve Denizli’nin gelişmesine önemli katkılar koyan BASİAD’ın isminin caddeye verilmesi resmi olarak kesinleşti. Çarşı Caddesi ismiyle kullandığımız caddeyi BASİAD Caddesi” olarak değiştirdik. BASİAD Babadağ için büyük bir değer, dışa açılan vizyondur. Aslına bakarsanız BASİAD Babadağ’dır” dedi. 
Başkan Atlı “BASİAD bizim için çok önemli bir kurum. Gerek Babadağ’a yapmış olduğu hizmetler gerekse Denizli’ye yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. BASİAD Başkanım Şeref Arpacı’ya ortaklığından ve özveri ile çalışmasından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.
Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, BASİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımı ile caddenin yeni tabelası asıldı. Şeref Arpacı, böyle bir adım atılmasının kendileri için gurur vesilesi olduğunu söyledi.