HABERDENİZLİ.COM

Babadağ’da 21 Temmuz Pazar günü Off-Road ve motor sporları gösterisi yapılacak. Gösterilere pek çok farklı etkinlikte eşlik edecek.  Denizli’de Babadağlı sanayicilerin bir araya gelerek kurduğu Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BASİAD) ortaklığında yapılacak olan etkinlik vatandaşları aksiyona doyuracak.

AKSİYON DOLU ANLAR YAŞANACAK

Babadağ’ın eşsiz manzarası ve güzelliği eşliğinde izleyicilere birbirinden eğlenceli anlar yaşatacak olan etkinlikte off-road ve motor sporlarının yanı sıra atölyeler ve yemek stantları da bulunacak. Etkinlik, ödül töreni ve 21:00’da gerçekleştirilecek Ozanca konseri ile son bulacak.
Heyecanla beklenen off-road yarışları ve motor sporları gösterilerini vatandaşların ayağına getiren etkinlik pazar günü 16:00’da start alacak. Etkinlikte off- road yarışları ve motor sporları gösterilerinin yanı sıra farklı aktivitelerde yer alacak. Belediye önünden start alacak nefes kesen etkinliklerde aksiyon sporcuları çeşitli gösteriler sergileyecek. 
Akşam saatlerinde ise Denizlili sanatçı Ozan Ozanca vatandaşlarla buluşacak. Ozanca konseriyle Babadağlıların kulağının pasını silecek. Konser saat 21:00’da başlayacak.

KADINLARIN EL EMEĞİ DEĞERLENECEK

Babadağlıların heyecanla beklediği etkinlikte nefes kesen gösteriler ve konserin yanı sıra etkinlik alanı içinde Babadağlı kadınların ürettiği ürünler de görücüye çıkacak. Babadağlı kadınların el emeği ile yaptıkları eşsiz yemeklerin yanı sıra, atölyelerde üretilen birbirinden güzel ürünler de etkinlikler kapsamında ziyaretçiler ile buluşacak.

ETKİNLİK DOLU DOLU GEÇECEK

Babadağ Belediyesi bir çok farklı atölye ve standa kapı açacak.  Etkinlik alanında bir çok değişik stantta bulunacak. El sanatlarından, 3 boyutlu tablolara, işaret dilinden, ilk yardım kursuna kadar bir çok eğitim hizmeti barındıran Babadağ Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan kadınların üretmiş olduğu el sanatları ürünleri de stantlarda görücüye çıkacak. 
Heyecanla beklenen etkinlikte Denizli Sanat ve Müzik Atölyesi, sanatseverlerle bir araya gelecek. Müzik, resim gibi sanat dallarından çeşitli aktiviteleri gerçekleştirecek olan atölye, vatandaşlarla etkinlik kapsamında bir araya gelecek.
Yine Babadağ’ı ziyaret eden sanatseverleri bir araya getirecek bir diğer stant ise Aduşko Boyama Atölyesi’nin standı olacak. Çeşitli boyama teknikleriyle ürettikleri ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunacak olan atölye 21 Temmuz günü Babadağ’da yerini alacak.

OZANCA KULAKLARIN PASINI SİLECEK

Yarışmalarda dereceye giren sporcular için Babadağ Belediyesi önünde yapılacak ödül töreninin ardından Ozanca sahne alacak. 
Ziyaretçilerine eşsiz bir gün yaşatacak olan ve Babadağ Belediyesi- BASİAD işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğin finalinde ise Denizlili sevilen sanatçı Ozan Ozanca sahne alacak.

Babadağ’da Off-Road Rüzgârı Esecek

“TÜM DENİZLİLERİ BEKLİYORUZ”

Seçildiği günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Babadağ Başkan Atlı “Babadağlı hemşerilerimizi böyle bir etkinlikle buluşturmak istiyorduk. Göreve yeni geldiğimiz için bazı küçük aksaklıklar yaşadık ancak BASİAD desteğiyle bu Pazar gerçekleştiriyoruz. Heyecan dolu bir gün olacak. Off-Road gösterilerinin yanı sıra Babadağ’da üretimi teşvik edecek, katma değer kazandıracak stantlarımız olacak. Heyecanı, huzuru, eğlenceyi ve Babadağ’ımıza has güzellikleri bir arada deneyimlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak. Tüm Denizlilileri etkinliğe davet ediyorum” dedi.