HABERDENİZLİ.COM

Babadağ’da sokaklarda dağınık halde kurulan ilçe pazarı yeni yerine kavuşturuldu. İlçenin Belediye Başkanı Ali Atlı’nın seçim sözü olan Kapalı Pazar yerinin bir süre önşe yapımına yapımına başlanmıştı. Hummalı çalışma sonucunda yapımı tamamlanan pazaryeri ile ilçe halkı tek bir yerde ve düzenli halde kurulan pazaryeri ile rahat etti. 
Yeni yapılan Kapalı Pazaryeri ile pazarların rahat bir şekilde yapılmasının yanısıra konser, festival gibi etkinlikler için de yeni alan ilçeye kazandırılmış oldu. Aynı zamanda vatandaşların düğün, yemek vb gibi cemiyetleri için de kullanabileceği yer 1500 metre kare olarak inşa edildi. 
Tam olarak 365 günde tamamlanan Kapalı Pazaryeri ilçelerden Pazar alışverişi için gelen vatandaşların da rahat etmesini sağladı. 
Konuyla ilgili düşüncelerini aktaran Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Seçim sözü olarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve Kapalı Pazaryerimizi ilçemize kazandırdık. Tam olarak 365 günde yapımını tamamladığımız alanımız pazar alışverişinin yanı sıra vatandaşlarımıza farklı şekillerde de hizmet edecek.  İlçede yaptığımız konser festival gibi etkinliklerimizi artık yeni yerimizde yapacağız. Vatandaşlarımız düğün sünnet gibi cemiyetlerinde bu alanı rahatça kullanabilecek. 
Söz verdik, vatandaşlarımız için yaptık. Sosyal projelerimizin yanı sıra ilçedeki yapısal projelerimizi de aksatmıyoruz. Babadağ halkımızın rahat etmesi için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da son gücümüzle devam edeceğiz” dedi.