HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de Babadağ ilçesinde yapılan konutlar TOKİ tarafından 13 Haziran Cumartesi günü canlı yayınlanacak çekilişle sahibini bulacak. Cumartesi günü saat 16'da yapılacak olan kura öncesi ilçede kayırma iddiaları infial yarattı. İlçeyi karıştıran iddianın nedeni ise ilçenin eski belediye başkanı Ak Partili Selim Demirezen'in akrabalarını ve oğlunu kayırarak 49 başvuru sahibinin kuraya katılmaması için liste oluşturması oldu. İlçenin geçen yıl göreve gelen CHP'li Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP'li vekiller aracılığı ile TOKİ Genel Müdürlüğünde konu ile ilgili yaptığı araştırma sonrası kura çekilişine katılacak kişiler arasında ilçede hiç oturmamış kişilerin de yer aldığı ortaya çıktı. Bu iddiaların ardından Demirezen, sessizliğini korurken, kayırma iddialarına Ak Partilililerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK PARTİLİLER BİRBİRİNE GİRDİ

Eski Başkan Demirezen'in sosyal medya paylaşımı altında partililer adaletsizliğe tepki gösterdi. AK Partili yöneticiler birbirleriyle tartıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Osman Kocaayan sosyal medya paylaşımlarında "Adaletsizlik diz boyu" yorumunu yaptı. Bir vatandaş ise "Bu işte adalet yok. İstanbul'da oturan dahi var. Hayatında Babadağ'da hiç oy kullanmamış var" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Babadağ'lı olan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz sessizliğini koruyor. Kendisi de Babadağ'lı olan Filiz tarafından henüz bir açıklama gelmedi.

Kaynak: aynahaber.net