HABERDENİZLİ.COM

Babadağ Belediyesi çağın gereklerine uygun olarak vatandaşların dünya ile iletişimlerini sağlamak adına, ilçenin nüfus ve hareket bakımından yoğun olan bölgelerinde ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı. Vatandaşlar Çarşı Meydanı’nda bir adet, Banka karşısında 1 adet olmak üzere toplamda 2 noktada 16 Mbps internet hızıyla internet kullanılabilecekler.

Günlük bin 1500 kişiye kesintisiz hizmet verebilecek ücretsiz Wi-Fi hizmeti, ilçenin farklı noktalarında da kurulacak. Vatandaşlar, ‘BABADAGBELEDİYESI’ ağ adına, T.C. numaraları ile giriş yapabilecek.
Belediye Başkanı Ali Atlı "Babadağ Belediyesi olarak, ilçemizin belli bölgelerine ücretsiz Wi-Fi istasyonları oluşturduk. Seçim öncesi projelerimizin arasında olan bu hizmeti ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Günümüzde birçok işlem artık internet üzerinden yapılabiliyor. Bu düşünceyle hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak adına böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Tüm hemşerilerimiz T.C. numaraları ile Wi-Fi istasyonlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek” dedi.

Babadağ ücretsiz internete kavuştu