HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin tek erkek voleybol takımı Babadağ Belediyesi Cavidilspor evinde Turgutlu Belediyespor’u ağırladı. Çekişmeli maç Babadağ Kapalı Spor Salonu’nda 15:00’da yapıldı. Maçta seyirci tribününde ise genç voleybolcuları izlemek için Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Necdet Yılmaz, CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz, Denizli CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu yer aldı.

“ŞANS TURGUTLU’DAN YANA OLDU”

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Babadağ Belediyesi Cavidilspor ilk iki seti 22-25 ve 18-25 kaybetti. Maçın 3. ve 4. Setinde üstünlük sağlayan Babadağ Belediyesi Cavidispor son dakikaya kadar mücadeleyi elden bırakmadı. 3. seti 26-24 ve 4. seti 25-21 önde bitiren Cavidilspor dördüncü setin sonunda beraberliği yakaladı. 5. Sette 3 sayılık fark ile seti kaybeden Cavidilspor çekişmeli maçtan 1 puan ile ayrıldı. Takım Antrenörü Sedat Zahran maçla ilgili açıklamasında “Mücadele dolu bir maç oldu. Sonuç istediğimiz gibi olmasa da takımımızın mücadelesi istediğimiz gibiydi. 3-2 yenildik, şans Turgutlu’dan yana oldu.  Güzel mücadele vardı, voleybolcularımın hepsini tebrik ederim” dedi.

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Son Sette Takıldı

“HER MAÇI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Maç sonucu sporcuları tebrik eden Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Sporun ve sporcumuzun her zaman yanında olmaya devam ediyoruz ve erkek voleybol takımımızın her maçını yakından takip ediyoruz.  Turgutlu Belediyespor ile çok çekişmeli bir maç oynadık. Maç son dakikaya kadar çok çekişmeli geçti. Çekişmeli geçen maçta, kazanan Turgutlu Belediyespor oldu. Cavidilspor sporcularını da Turgutlu Belediyespor sporcularını da tebrik ederim.

Tribünde maçı, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ile birlikte izleyerek takımlarımıza desteğimizi sürdürdük. Babadağ Belediyesi Cavidilspor’a destek için gelen değerleri yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Son Sette Takıldı

“ALİ BAŞKAN BABADAĞ’I SPORLA BULUŞTURMUŞ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan maç sonrası yaptığı açıklamada “Bugün buraya Babadağ Belediye Başkanımız Ali Atlı’nın yanında olduğumuzu hissettirmek için geldik. Çok güzel bir maçtı, çok heyecanlı bir maçtı. Gerçekten büyük bir heyecanla izledik. İki takım da çok denkti, ikisi de gerçekten kazanmak için elinden geleni yaptılar. Tabii spor aynı zamanda da bir centilmenlik işi. Diğer takımımız kazandı, kendisini tebrik ediyorum ama emeklerinden dolayı Cavidilspor’a da çok teşekkür ediyorum.

Burada Ali Başkanımızın spora verdiği desteğe de değinmeden geçemeyeceğim. Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Babadağ’a yeni bir boyut kazandırmış, Babadağ’ı sporla buluşturmuş. Keşke pandemi koşulları olmasaydı da gençler buraya gelseydi, spora özenseydi.  Ama umuyoruz ki üç dört ay sonra bu virüsten kurtulacağız. Galibiyetler bizlerin olacak. Her sporcumuza tekrar başarılar diliyorum.” dedi.

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Son Sette Takıldı

“İKİ TAKIMIMIZDA LİGİ İYİ YERLERDE BİTİRECEK”

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ise açıklamasında “Çok güzel bir maç oldu biz de bayağı heyecanlandık. Babadağ belediye başkanımız sayın Ali adlı bizleri misafir etti çok teşekkür ederiz. İnşallah iki takımımızda ligi iyi yerlerde bitirecek.” dedi.

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Son Sette Takıldı