Denizli'de bugün saat 11.00 -12.00 saatleri arasında Bayramyeri meydanı, Sebat döviz önünde meydana gelen olayda, yaşları 15 ile 17 olduğu tahmin edilen iki seyyar satıcıya müdahale eden sivil ve üniformalı zabıta ekiplerine, kurban bıçağıyla saldırdılar.

Edinilen bilgiye göre, Bayramyeri’nde günlük uygulama yapan zabıta ekipleri, yaşları 15 ile 17 olduğu tahmin edilen iki seyyar satıcı, kurban bıçağı ve pamuk şeker satarken yakalandı. Daha önce de uyarılan seyyar satıcılara müdahale eden zabıta ekiplerine gençlerden birisi tarafından bıçak çekildi. Gelişi güzel zabıta ekiplerine bıçağı savuran seyyar satıcı, daha sonra zabıtaların elinden kaçtı. Zabıta ekipleri tarafından polise hemen haber verildi. Polis ve zabıta ekipleri tarafından kovalanan seyyar satıcılar, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi Ulu Cami arkasındaki sokakta kendilerine ait olduğu söylenilen 45 SA 913 plakalı araçlarının yanında yakalandılar.

Olay yerine çok sayıda zabıta ekibi ve polis geldi. Araç yanında bulunan seyyar satıcıların anneleri de olaya karışınca uzun süreli kargaşa yaşandı. Daha sonra iki seyyar satıcı, ekipler tarafından polis aracına bindirilerek Çınar karakoluna götürüldü. Saldırıya uğrayan zabıta ekipleri ise şikayetçi olmak için kendi araçları ile karakola ifade vermek için gittiler.