Edinilen bilgiye göre, Denizli Merkezefendi ilçesi Yenişehir Mahallesinde, Teraspark yakınında bir otoparkta bir kişi silahlı saldırıya uğradı. Aracının yanında kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından tüfekle vurulduğu belirtilen Hüseyin Kayrak olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 20.00 sularında Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Yenişehir Mahallesindeki bir marketin otoparkında meydana geldi. Zeytin ve zeytin yağı işleri ile uğraştığı belirtilen 49 yaşındaki Hüseyin Kayrak, otoparkta bulunan 35 APD 24 plakalı aracına binmek istedi. Kayrak aracın kapısını açtığı anda, saklanan bir kişi tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Şüpheli şahıs iki el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçarken, yaralanan Kayrak birden yere yığıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Kayrak’ın, hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından, Kayrak'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Talihsiz adamın cinayete kurban gittiği saldırı, bir iş yerinin arka tarafındaki güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. 

Kayrak’ın aracı ise olay yerine çağrılan çekici ile emniyet otoparkına çekildi. Şüphelinin bulunması için geniş çaplı çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki bir marketin otoparkında aracına binmeye çalışan şahıs, pompalı tüfekle düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti. Olay anı, güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı.