HABERDENİZLİ.COM

Bilindiği gibi 8 Ay önce ekmek almaya gidiyorum diye evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Hatice Taşkın'ın olayının baş şüphelisi Soner Aktaş önceki gün yakalanmıştı.

''O KADINA UYDUM HATİCE'Yİ ÖLDÜRDÜM''

Soner Aktaş ifadesinde öldürdüğü Hatice'nin annesini kastederek, ''o kadına uydum Hatice'yi öldürdüm'' dedi. Soner Aktaş ifadesinde, korkunç gerçeği tıpkı cinayeti işlediği gibi soğukkanlılıkla anlattı.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA KAHVALTISINI YAPTI

Olay sabahı 16 yaşındaki Hatice'yi evine çağırıp öldürdüğünü belirten Soner Aktaş önce ''elimle boğdum daha sonra öldüğüne emin olmak için iple devam ettim'' dedi. Hatice'yi öldürdükten sonra bakkala gidip kahvaltılık malzeme aldığını söyleyen Aktaş ''Hatice'nin cesedini yatak odama taşıdım, bakkala gidip kahvaltılık aldım. Yan odada kahvaltı yaptım'' diyerek cinayeti nasıl soğukkanlılıkla işlediğini anlattı.

HATİCE'NİN ELBİSELERİNİ VE CİNAYET ARACI İPİ YAKTI!

Hatice'nin cesedini kiraladığı aracın bagajına koyarak daha önceden tespit edip kazdığı Afyon Isparta sınırındaki çukura gömdüğünü belirten Aktaş Hatice'yi boğduğu ipi ve elbiselerini de yaktığını söyledi. İfadesin de cinayeti Hatice'nin annesi Fadime'nin azmettirmesi sonucu işlediğini belirten Aktaş'ın yer göstermesi sonucu Hatice'nin cesedine ulaşıldı.
Bu ifadesinden sonra Soner Aktaş tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bilindiği gibi cinayetin azmettiricisi olan Fadime'de birkaç gün önce tutuklanmıştı.