Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde 15 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Eski Endüstri Meslek Lisesi’nin olduğu alanda iki grup arasında yan bakma nedeniyle tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine gruptan bir kişi bıçakla saldırmaya başladı. Bu sırada bıçakla Okan M.’ye (16) saldıran kişi daha sonra olay yerinden kaçtı. Boynundan bıçaklanan Okan M. bir süre yürüdükten sonra yere yığıldı. Olayı görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı gence ilk müdahaleyi yaptı. 
Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 16 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, kavgaya karıştığı tespit edilen yaşları 15 ile 19 arasında değişen 8 kişiyi gözaltına aldı. 
Olayda bıçağı kimin kullandığını tespit edilmesiyle ilgili çalışmalar sürerken, Okan M.’nin cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde okuyan Okan M’nin arkadaşları, ölümün ardından sosyal paylaşım sitesinde üzüntülerini belirten sözler yazdı.