Muğla'nın Marmaris ilçesinde İddiaya göre, hırsızlık zanlısı B.T., Siteler Mahallesi’nde 2 gün arayla 3 yerde hırsızlık yaptı. İlk olarak bir dernek binasına giren şüpheli, odada bulunan ev eşyası ve elektronik eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Aynı gün Siteler Mahallesi’nden 3 adet bisiklet çalan hırsızlık şüphelisi, polisin takibine rağmen izini kaybettirmeyi başardı.

B.T., önceki gün, çaldığı elektronik eşyaları dolmuş durağına bırakarak yine hırsızlık için bir markete girdi. Marketten 250 adet dondurma, 20 adet 2,5 litrelik kola ve 40 adet enerji içeceği alarak çaldığı malzemeleri dolmuş durağına taşımaya başladı. Zanlının içecekleri tek tek dolaptan alması güvenlik kameralarına yansıdı. Bir vatandaş olaydan şüphelenip polise haber verdi. B.T polisin geldiğini görünce kaçmaya başladı. Polis, zanlının düşürdüğü kimliğinden faydalanarak zanlıyı kaldığı apart odasında kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınan B.T. polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mehkemece tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. B.T.’nin daha önce birkaç defa Türkiye’ye kaçak girdiği ve Marmaris’te mermer ustası olarak çalıştığı öğrenildi.