Denizli Polisi, Dokuzkavaklar ve Karşıyaka mahallelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 5 kşiden 1’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince, narkotik suçlarının önlenmesi ve bu suçu işleyen şahısların yakalanması çalışmaları kapsamında;
Karşıyaka ve Dokuzkavaklar Mahallesinde uyuşturucu madde satıldığı yönünde bilgilere ulaşıldı. Yapılan aramalarda uyuşturucu madde satışını gerçekleştiren şahıslar, narkotik ekiplerince 8 fişek halinde 8 gram esrar ile 9 adet ecstasy hap ele geçirildi. Aynı şahıslara ait ikametin önünde bulunan bir araç içerisinde de ön kaputa poşet içerisine gizlenmiş vaziyette 145 gram esrar maddesi de narkotik detektör köpeği Chako buldu. Toplamda 153 gram esrar ele geçirildiği operasyonda, uyuşturucu taciri 2 kişi,  uyuşturucu madde satın almak ve kullanmak suçundan 3 şüpheli göz altına alındı. Mahkemece ise 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.