Denizli merkezli olarak Aydın ve İzmir’i de kapsayan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 14 şüpheliden 12’si tutuklandı. 
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında Denizli, Aydın ve İzmir’de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen kişilerin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çok sayıda polis ekibinin katılımıyla düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 175 gram esrar, 660 gram kenevir tohumu, 108 cinsel içerikli hap, 6 paket bonzai bitkisi, 200 gram bitki kırıntıları, 16 gram etken madde içeren bitki, 5,3 gram MDMA maddesi, 2 kurusıkı tabanca ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.
İzmir ve Aydın’da gözaltına alınan şüpheliler Denizli’ye getirildi. Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan 14 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla hakim karşısına çıkan şüphelilerden 12'si tutuklanarak cezaevine konuldu. Şüphelilerden 2'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.