Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen istihbari çalışmalar 6 kişi yakalandı.
Uyuşturucu madde suçlarından kaydı bulunan M.E.(35) ve beraberindeki M.E.(21) ve R.D.(19) isimli şahısların doğu illerinden, ilimizde piyasaya sürmek üzere yüklü miktarda uyuşturucu madde nakledecekleri bilgilerine ulaşılmış, M.E.(35) ve R.D. suçta birlikte hareket ettikleri tespit edilen U.A.(23) ve A.E.(35) isimli şahıslar ile birlikte 23.04.2012 gecesi ilimiz Çardak ilçesinde yapılan çalışmalar neticesi, araçlarında ilimiz merkezine nakletmekte oldukları 13 kilogram esrar maddesiyle yakalandı.
Soruşturma işlemleri sonrasında 24.03.2012 günü Çardak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheliler M.E., R.D., U.A. ve A.E. aynı gün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır.
Dünyanın neresinde olursa olsun, insanlığa karşı işlenen uyuşturucu suçuna karşı sıfır toleransla devam eden mücadelemiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da azim ve kararlılıkla sürdürülecektir. Güvenli Çevre Huzurlu Toplum için operasyonlarımız aralıksız devam edecek.