YSE’den Üçgene giden yolda trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi ağır, 1 kişi de hafif şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Üçgene doğru seyir halindeki bir kamyonetin üstünden koli uçarak yola düştü. Kamyonetin arkasından gelen iki otomobil sürücüsü düşen koliye çarpmamak için manevra yapınca otomobillerden biri direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıktı. Otomobil ağaca çarparak durabildi. Diğer sürücü ise bir sağa bir sola yalpalayarak ilk aracın kaza yaptığı yerin 100 metre ilerisinde kaza yaparak durabildi. Kamyonet sürücüsü ise olan bitenden habersiz yoluna devam etti.

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücü ve çevredeki vatandaşlar yaptı. İtfaiye ekipleri orta refüje çıkan ve ağır yaralanan sürücüye müdahale etti ve araçtan çıkardıkları sürücüyü sağlık ekiplerine teslim etti.
Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sürücü hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza sonrası trafik durma noktasına geldi. Trafik Polisleri kontrollü bir şekilde trafiğin akmasını sağladı. Kazaya sebep olan kamyonet ise kamera kayıtlarından tespit edilmeye çalışılıyor. Meydana gelen kaza ağır maddi hasarla atlatıldı.