HABERDENİZLİ.COM

Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı, Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinin titiz çalışması sonucu aydınlatıldı. Daha önceden farklı suçlardan sabıkası bulunan kadının kimliği ve adresi tespit edildikten sonra adresine yapılan baskınla yakalandı. Yakalanan kadınının evinde yapılan aramada çaldığı cep telefonuda ele geçirildi. Cep telefonu sahibine teslim edildi. Yakalanan şahıs ise emniyette yapılan sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.

-Olay

Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Güvenlik kameralarının kayıt ettiği olayda, iş yerine gelen  genç bir kadın önce etrafı kolaçan etti. İş yeri çalışanlarının rafları düzenlediğini fark eden kadın daha sonra çevrede güvenlik kamerası olup olmadığını kontrol etti. Ardından tezgahın bulunduğu kısma yönelen genç kadın tezgahın arkasına geçti. Bu esnada telefonu fark eden şahıs daha sonra diğer tarafa geçip bir süre bekledi. Sonrasında kendisini kimsenin görmediğinden emin olan ancak güvenlik kamerasından habersiz olan kadın tekrar tezgahın arkasına geçerek alt kısımda bulunan cep telefonunu alarak cebine koydu.

RAHAT HAREKETLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Şahıs daha sonra dükkandan elini kolunu sallayarak çıktı. Tezgahın alt kısmında iş yeri çalışanlarının telefonlarının olduğu ve kadının telefon içerisinde en pahalı olanı çaldığı belirtildi.Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı ve her yerde kadını arıyor. Haber merkezimize ulaşan görüntülerde ise kadının soğuk kanlı hareketleri dikkatlerden kaçmadı.