Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çarşamba günü sitemizde yayınlanan 'Acıpayam'da Kelepçeli Tecavüz İddiası' haberine  Acıpayamlı şoförlerden tepki geldi.

Acıpayam’a bağlı Alaattin mahallesinde meydana geldiği belirtilen tecavüz olayında şüphelinin Acıpayam’da minibüs şoförü olduğu belirtildiği fakat şahsın şoförlük mesleğiyle hiç bir ilişkisinin olmadığı ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan, Acıpayam Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Afşar, Acıpayam Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Dinçer Yiğit ve Acıpayam Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Ali Sağun, tecavüz haberinde adı geçen şahsın Şoförlük mesleği ile hiçbir alakasının olmadığını söylediler. Adı geçen şahsın ilçede faaliyet gösteren hiçbir kurum ve kuruluşta şoförlük yapmadığını söyleyen başkanlar, “Acıpayam’a bağlı Alaattin mahallesinde genç bir kıza tecavüz edildiği haberini herkes gibi bizde üzülerek okuduk. Zanlının minibüs şoförü olduğu yazılmış. Oysa bu şahsın ilçede faaliyet gösteren hiçbir kurum ve kuruluşta şoförlük yapması söz konusu değil. Şoför olarak hiçbir yerde kaydı da yok. Bahse konu olay da minibüste değil şahsın babasına ait kamyonette meydana gelmiş. Askerden yeni geldiğini öğrendik. Dolayısıyla yapılan haberde yanlış bilgi sonucu şoförler zan altında bırakılmıştır. Acıpayam’daki tüm şoförler bu durumdan rahatsız olmuş ve üzülmüşlerdir. Bu yanlışlığın acilen düzeltilmesini ve kamuoyuna duyurulmasını istiyoruz” dedi