HABERDENİZLİ.COM / Video Haber

Denizli'de polis bugün uyuşturucu satıcılarına yönelik, belirlenen 3 farklı adreste eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nce bugün saat 06.30' da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden yaklaşık 100 polisin görev aldığı operasyonda, Pamukkale ilçesinde belirlenen 3 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Özel Eğitimli narkotik köpeği Çako'nun da yer aldığı operasyonda polisler koçbaşıyla kapıları kırarak içeri girdi. Ekipler girdikleri adreslerde didik didik arama yaptı.

TUVALETE DÖKMEYE ÇALIŞTI
Polis ekiplerinin Aktepe Mahallesi'nde girdiği bir evdeki şüpheli şahıs, evinde bulunan uyuşturucu maddeyi tuvalete dökmek isterken yakalandı. Operasyonda, uyuşturucu  4 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda, uyuşturucu maddeler ile ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 7 bin lira, 4 cep telefonu, hassas terazi ve çeşitli belgeler ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, işlemleri için emniyete götürüldü. Öte yandan, adreslerinde bulunamayan 3 şüphelinin arandığı belirtildi.

Haber: Zekican Şenkaya