Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Şube ekipleri Denizli’deki uyuşturucu ticaretini önlemeye yönelik operasyonlarına devam ediyor.

GİTAR ÇANTASINA GİZLEMİŞLER

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yol kontrollerine devam eden ekipler Van’dan Denizli’ye gelen bir yolcu otobüsünde arama gerçekleştirdi. Aramada otobüs içinde bir kişi üzerinde küçük bir miktarda uyuşturucu madde bundu. Aracı bagaj kısmında narkotik köpekleriyle yapılan aramalarda ise gitar çantası içine gizlenmiş çok miktarda uyuşturucu madde bulundu. Uyuşturucunun Denizli’de pazarlanak için getirildiği tahmin edilirken olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. 

ORMANDA SAKLIYORLAR

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli kişileri teknik ve fiziki takibe alan emniyet uyuşturucu tacirlerinin ormanlık araziye uyuşturucu sakladıklarını tespit ettiler. Yapılan baskında Ormanlık arazide satışa hazır halde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Ormana uyuşturucu saklayan tacirler ise kıskıvrak yakalandı. 

O ARAÇLAR UYUŞTURUCU TİCARETİNDE KULLANILIYOR

Yapılan bir diğer çalışmada ise uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik ani operasyonlar gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde bulunduğu tespit edilen iki araç ekipler tarafından yakalandı. Araç içerisindeki şahıslar etkisiz hale getirilerek araçlarında aramalar yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu.

TOPLAM 7 KİLO UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU, 8 KİŞİ YAKALANDI

Aramalar neticesinde yaklaşık 7 kilogram esrar, 8 gram eroin maddesi, 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ile mücadele ekiplerinin yaptıkları başarılı operasyonlar sonucunda 8 şüpheli şahıs yakalandı.Yakalanan 8 şahıstan 2’si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.