Denizli Pamukkale İlçesi, Siteler Mahallesi, Doğan Demircioğlu Caddesinde bir iş yeri kurşunlandı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece 22.30 sularında cadde üzerinde hizmet veren bir iş yeri, bir kişi müşteriler de varken 5 el ateş etti. Görgü Şahitlerinin de anlattıklarına göre, ilk önce bağırarak mekana yaklaşan kişi 1kez ateş etti.Silah sesini duyan mekanda ki vatandaşlar hemen sağa sola kaçışmaya başladı,tam bu esnada kızgın adam mekana doğru 4 el daha ateş etti. Daha sonra yine küfürler ederek otomobiline bindi ve gözden kayboldu.
Olayın ardından, hemen olay yerine gelen Emniyet güçleri, güvenlik önlemi alarak vatandaşlara yardım etti. Sevindirici olan tek şey ise olay sonrası kimsenin ciddi bir yaralanma yaşamaması oldu. Olay sonrası şok yaşayan vatandaşlara, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta müdahale edildi. Güvenlik güçleri ise, mekanın içerisin de olayın gerçekleştiği nokta da delil araması yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olaydan sonra sosyal medyada tartışma konusu olan mevzu, mekan çalışanı veya sahibi olduğu düşünülen kişinin paylaşım yaparak olayla ilgili kısa bilgi verdi.

Şahsın yazdığı yazı;
Bi....ce ailesi olarak işyerimizi ziyaret etmek ve geceyi çorbalariyla sonlandırmak isteyen iki değerli müşterimizin kendi özel durumlarıyla ilgili aralarında çıkan tartışma sonucu beyefendi arabasından koşarak silahını alip bayan arkadaşına ne yazıkki ateş etti. Bu durum karşısında şaşkınlıklarını icerisindeyiz Bi...ce ailesi olarak bu şahsi durumla hiçbir alakamiz yoktur.Denizli halkına duyurulur.SAYGİLARİmLA .değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.Geçmiş olsun .....Bi...ce Aile'si olarak.

Bu açıklamanın ardından diğer vatandaşlar durumu inanmadıklarını, daha önce yaşanan olayla alakası olabileceğini idda ettiler.