Denizli'de geçtiğimiz 17 Temmuz'da Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'nde ikamet eden Murat İnanç'tan haber alınamamıştı. Sevindirici haber bugün sabah saatlerinde geldi.

Çamelili Murat İnanç; Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi Köyceğiz gölü peçenek bölgesinde yaklaşık 1 saat önce teknede bulundu.

İnanç'ın herhangi bir yaralanma veya sağlık sorunu olmazken tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kayıp İnanç'ın neden kaybolduğu soruşturmanın sağlığı açısından gizli tutulduğu öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın geçmişi

Denizli'nin Çameli ilçesinden olan ve Muğla'nın Ortaca/Dalyan kasabasında yaşayan Murat İnanç'tan haber alınamıyor. Sabah işe gitmek için evden çıktıktan sonra babası Bilal İnanç'ın telefon ile arayarak nerdesin oğlum diye sorması üzerine bir ağaçın dibindeyim ama nerde olduğumu bilmiyorum demesi üzerine endişelenen ailesi polis ve jandarma ekiplerine haber vererek geniş çaplı arama başlatıldı fakat bütün aramalara rağmen hala bulunamayan Murat İnanç tüm Dalyan halkı tarafından da aranıyor. Aile, bulan veya görenlerin insaniyet namına 0536 246 02 58 veya 05447310024 bu numaralara haber verilmesini rica etti. Dün gece çalıştığı kuaförün patronunu arayarak konuşmayıp sadece ağladığı ve telefon görüşmesinin kesildiği bilgiler arasında. Öte yandan bugün itibariyle hassas burunlu köpeklerin de arama çalışmalarına dahil olduğu bildirildi.