Tavas’ın Yahşiler Mahallesi’nde sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu motosiklet kazası gerçekleşti. Motosiklet sürücüsü B.F. yi bir kamyonun yolda sıkıştırması sonucu kontrolünü kaybettiği bildirildi. Yol kenarındaki yön levhasına çarpması sonucu gerçekleşen kazada, biri ağır iki kişi yaralandı. Kamyon sürücüsü ise sebebiyet verdiği kazayı aldırmadan yoluna devam etti.

Kazanın ardından motosiklette bulunan iki kişi yola savruldu. Bir süre yerde yatan ve yardım bekleyen yaralıların imdadına yoldan geçen vatandaşlar koştu. Vatandaşların durumun bildirmesinin ardından olay yerine 112 ekipleri sevk edildi, ilk müdahalenin yapılmasının ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan biri olan 22 yaşındaki B.F.'nin durumunun ağır olduğu açıklandı. Kazada yaralanan diğer yaralı E.F'nin ise durumu ciddi değil ve bugün taburcu olduğu belirtildi. Akraba olan iki yaralıdan B.F. motosikletin ön tarafında oturması nedeniyle tebelaya direk çarpmasıyla ağır yaralandığı ifade edildi. B.F.'nin yoğun bakımda olduğu bildirildi. Aile fertleri kazayı öğrenmelerinin ardından B.K.'nin kaldırıldığı hastaneye geldiler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.








Zekican Şenkaya