Muğla’nın Fethiye ilçesinde sebze meyve satan bir markete giren hırsız, kasadan 750 TL çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, kayıtlardan yola çıkan polis, zanlıyı kısa sürede yakaladı.

Babataşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir markette dün akşam saat 20.00 sularında hırsızlık olayı yaşandı. Market sahibinin sebze aldığı sırada markete gelen Mustafa D.(34), bir süre sohbet ettiği market sahibinin kasadan uzaklaşmasını bekledi. Market sahibi mal indirmek için kamyonete yönlendiği sırada masanın ön kısmından uzanarak kasayı açan şüpheli, kasadaki toplu 750 lira ile birlikte bozuk paraları cebine doldurdu. Marketten çıkan şüpheli bisikletine binerek marketten hızla uzaklaştı.

Mustafa D.’nin marketten ayrılmasının ardından kasayı kontrol eden Seyfun Kocabaş, soyulduğunu anlayınca durumu polise bildirdi. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri şahsın daha önce de 6 ayrı hırsızlık suçundan sabıkalı Mustafa D. olduğunu tespit etti. Mustafa D., olaydan 5 saat sonra Kordon Boyu’nda yürürken gözaltına alındı. Fethiye Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.