Muğla Fethiye’de evin içinde oynarken salonda bulunan cam sehpa üzerine düşen 3 yaşındaki Sancak Fındıklıoğlu hayatını kaybetti.
Fethiye’de yaşanan olayda, kırılan cam sehpanın parçası koltukaltından vücuduna saplanan Sancak’ın atar damarına isabet ettiği belirtildi. Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Sancak, hastanede bir Kalp Damar Cerrahının bulunduğunu ve onunda izinde olması nedeni ile müdahale edilmediği söylendi. Daha sonra Muğla Devlet Hastanesi aranarak oraya götürülmek istendi. Önce kabul edilmeyen Sancak, başka bir İl’e götürülmek istendi fakat hava ambulansının görevde olması nedeniyle, tekrar Muğla Devlet Hastanesine götürüldüğü belirtildi. Yolda küçük Sancak’ın kalbinin durduğu ve tekrar çalıştırıldığı belirtildi. Daha sonra stabil olamayan Sancak hayatını kaybetti. Savcılık tarafından otopsi yapılan Sancak’ın cenazesi Denizli’de oturan dedesinin evine getirildi.
Daha önce hastalık nedeni ile hayatını kaybeden kardeşinin mezarı yanına defnedilmesi kararını alan aile bugün, ikindi namazında kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta toprağa verildi.

Vahim kaza sonucu hayatını kaybeden Sancak Fındıklıoğlu’nun görüştüğümüz yakınları, ‘Biz yavrumuzu hiç tahmin edemeyeceğimiz bir kaza sonucu kaybettik. Bütün ailelerin çocuklarına dikkat etmelerini bir şey olmaz düşüncesinde olmamalarını, daha dikkatli davranmaları konusunda uyarıda’ bulundular.