Denizli’nin Pamukkale İlçesi İncilipınar Mahallesi 1202 sokak ile 1203 sokağın kesiştiği köşede H.G.’nin kullandığı elektrikli bisiklet 10 yaşındaki A.E.'ye arkadan çarptı. Çarpan kişinin kaçtığı kazada minik kız hastaneye kaldırılken, babası M.E. çarpanı bularak polise şikayette bulundu.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece saat 11’de İncilipınar Mahallesi 1202 sokak ile 1203 sokağın kesiştiği köşede meydana geldi. Evlerinin önünde arkadaşları ile oturan 10 yaşındaki A.E’yi, H.G.’nin kullandığı elektrikli bisiklet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle şoke giren motosiklet sürücü olay yerinden kaçarken motosiklette bulunan diğer kişi olay yerinde kaldı. Kazanın 112 Acil Sağlık unsurlarına haber verilmesinin ardından gelen ambulansla minik kız hastaneye kaldırıldı. A.E’nin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

KIZINA ÇARPAN KİŞİYİ BULDU
Minik A.E’nin babası M.E. ise kızına çarpanı bulmak için harekete geçti. Motosiklette bulunan genç ile görüşen baba M.E, kızına çarpan H.G.’yi kısa sürede buldu ve polise şikayet etti.
















Zekican Şenkaya