HABERDENİZLİ.COM

Olay bu sabah Denizli’nin Sarayköy ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. Bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşamaya başlayan ve boşanma davaları süren Oktay Ş. (42) ve Ayşe Ş’nin (29) Rabia, Gülsüm ve Nurdan isminde  3 kızı bulunuyordu. Çiftin ayrılmasıyla beraber  Rabia ve Gülsüm baba Oktay Ş. İle yaşamaya başlarken Nurdan Ş ise annesi Ayşe Ş. İle yaşamaya başladı.

Boşanma sürecinde olduğu eşinin bir başkasıyla ilişki yaşadığı şeklinde duyum alan Oktay Ş. Bu sabah eski eşinin çalıştırdığı bakkala gitti. Bu sırada bakkalda kızı Nurdan Ş.’de bulunuyordu.  Çift arasında çıkan kavga bir süre sonra büyüyünce kavgaya çiftin büyük kızı Nurdan Ş.’de karıştı.  Karısının kendinden boşanmadan bir başkasıyla ilişki yaşamasına  sindiremeyen Oktay Ş.  Yanında getirdiği silahla ilk önce karısı Ayşe Ş’ye sonra kızı Nurdan Ş.’ye daha sonra da silahla kendi karnına sıkarak intihar etmeye kalkıştı. 

Bakkaldan silah seslerini duyan komşular hemen bakkala koştu ve durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ayşe Ş ve Oktay Ş’yi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. 14 yaşındaki Nurdan Ş ise  olay yerinde hayatını kaybetti.  

Sarayköy Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Ayşe Ş. yapılan tüm müdehalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Son dakika bilgisine göre kızını ve karısını vuran Oktay Ş.'de tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.