Haberdenizli.com

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde istihbari bilgiler elde edilen şahıslar takibe alındı. Şüphelilerden farklı zamanlarda uyuşturucu madde temin eden 7 kişi yakalandı. Şebeke üyeleri ile bağlantılı olarak bir yolcu otobüsü içerisinde İstanbul’dan Denizli'ye uyuşturucu madde getiren U.G. isimli şahıstan da 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
 Kasım Ayında 901 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi
Grubun faaliyetlerini deşifre eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 14 Kasım gecesi gerçekleştirilen çalışmada ise şebekenin Denizli'ye uyuşturucu madde sevk eden diğer üyeleri Y.Ö. ve A.A. yakalandı. Y.Ö. isimli kadın şüpheli ve A.A.isimli erkek şüpheliden uyuşturucu madde temin eden Ş.S ve S.K’nın ikametlerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 53 gram metamfetamin maddesi ile 1 adet hassas terazi bulundu.

Kasım Ayında 901 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Yakalanan şüpheliler 16 Kasım günü mevcutlu olarak adli mercilere sevk edildi. Mahkemece verilen tutuklama kararı ile operasyon kapsamındaki tutuklu sayısı  beş (5)’e ulaştı.

Kasım ayı içerisinde Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen başarılı çalışmalarda toplam 108 adet ecstasy hap, 82 gram eroin maddesi, 223 gram esrar maddesi, 488 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. 51  şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu Madde Ticareti Suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 31 şüpheliden 21’i tutuklandı.
Kasım Ayında 901 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi