Türkiye'nin 3 ilinde 72 ayrı suçtan kaydı bulunan ve 11 suçtan aranan hırsızlık zanlısı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde ofise çevirdiği çalıntı karavanında yakalandı. İlçedeki marketlerin güvenlik kameraları tarafından tespit edilmesi sayesinde polis tarafından yakalanan Uğur Ş.(46) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlının karavana şüphe çekmemek için gittiği illerin sahte plakalarını taktığı ortaya çıktı.

Fethiye polisi İzmir, Antalya ve Muğla’da karıştığı 11 ayrı hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan aranan Uğur Ş.’nin Fethiye'de olduğu bilgisine ulaştı. Poliste 72 ayrı suçtan kaydı bulunan Uğur Ş.'nin Atatürk Caddesi üzerindeki bir elektronik mağazasından cep telefonu çaldığı, ayrıca bir marketten çalıntı kredi kartıyla alışveriş yaptığı tespit edildi. Güvenlik kameraları görüntülerinden yola çıkan ekipler, hakkında 3 ayrı ilde arama kaydı bulunan zanlıyı karavana dönüştürdüğü çalıntı minibüsünde yakaladı.

        Zanlının ev ve ofis olarak kullandığı minibüsünde yapılan aramada, çok sayıda kredi kartı, çalıntı diz üstü bilgisayar, cep telefonları, farklı illere ait araç plakları ve yaklaşık 10 litre mazot ele geçirildi. Uğur Ş.’nin üzerinden farklı isimlerde düzenlenmiş 3 ayrı sahte kimlik kartı çıkarken, karavana dönüştürülen minibüsün Antalya’dan çalıntı olduğu tespit edildi.

Suçlamaları kabul etmeyen zanlı ifadesinin ardından Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi. 11 ayrı suç dosyasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Uğur Ş. Fethiye Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.