Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bu akşam saat 23.00'te hızla gelen otomobil sürücüsü karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kadına çarparak ağır bir şekilde yaralanmasına sebep oldu.
Edinilen bilgiye göre, kaza Kınıklı üst geçit mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın hızlı bir şekilde gelen otomobili görmeyip otomobilin önüne geçti. Bir anda önünde yayanın geçtiğini gören otomobil sürücüsü bir anda frene basıp duramadı. Meydana gelen kazada otomobil yoldan geçen kadına çarptı. İddiaya göre otomobil sürücüsü çarptığı kadına yardım etmeden kayıplara karıştı.
Ağır yaralanan kadına ilk müdahaleyi mahalledeki ve alışveriş merkezinin yanındaki vatandaşlar yaptı. Olay yerine kısa süre sonra vatandaşların aramasıyla sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ağır yaralı kadını hastaneye kaldırdılar.
Kadın Yoğun Bakım Ünitesinde yatmakta hayati tehlikesi devam ediyor.


Olayla ilgil soruşturma başlattıldı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KAYIPLARA KARIŞTI
Kadına çarptıktan sonra hızla uzaklaşan otomobil sürücüsü kadına yardım etmeden olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştığı belirtildi. Kazayı gören vatandaşların arkasından bağırmasına rağmen otomobil sürücüsü arkasına bakmadan olay yerinden kayıplara karıştığı ifade edildi.